liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria a învins CFR Timișoara și a terminat primul sezon din Liga I pe locul IV

5 iunie 2018

Duminică, 3 iunie, a avut loc ultima etapă a Ligii I de fotbal feminin, iar unul din meciurile interesante ale acestei etape s-a disputat la Alexandria, unde formația locală a întâlnit echipa aflată pe locul II, CFR Timișoara.  

Alexăndrencele veneau după o serie de jocuri bune, având un moral bun, fiind încrezătoare că pot duce la bun sfârșit munca depusă în cursul anilor. Acest lucru s-a dovedit și în meciul contra bănățencelor, fetele Universității dând dovadă de unitate, încercând fiecare să contribuie la o evoluție cât mai bună a echipei. Datorită evoluției avute în meciul de duminică sportivele noastre i-au făcut pe spectatorii prezenți la meci să le aplaude și să le încurajeze la fiecare atac, aceștia aducându-le un plus de energie. Debutul jocului nu a fost tocmai bun pentru echipa teleormăneană, oaspetele înscriind destul de rapid în urma unei greșeli a portăriței alexăndrene. Treptat, elevele antrenorului Călin Pistolea au revenit în joc, încercând să marcheze în poarta adversă, dar tot echipa oaspete a avut ocaziile mai mari, în urma unor contraatacuri. Golul stătea să vină în poarta bănățencelor, dar până la pauză scorul a rămas același. După ieșirea de la vestiare sportivele Universității au ieșit hotărâte să facă un spectacol și să arate că merită mai mult decât până atunci. Astfel,  după 3 minute de joc din a doua repriză, căpitanul Iulia Săvescu a reușit să marcheze golul egalizator după o centrare a colegei Florina Chiar. La scurt timp după ce a marcat, Iulia și-a trecut în cont dubla după o acțiune colectivă, astfel scorul era 2-1 pentru Univeristatea. Golul de 3-1 a fost marcat de atacantul Cristina Sandu cu o execuție care nu i-a dat nicio șansă portăriței adverse. În ultimele minute a intrat în teren și Ana Maria Vasile, aceasta reușind să marcheze două goluri prin două execuții care au ridicat publicul în picioare. La sfârșitul jocului fetele Universității au fost felicitate de spectatori pentru bucuria adusă. 

Echipa trimisă în teren de antrenorul Călin Pistolea a fost următoarea: Patricia Jderu,  Georgiana Gologan,  Oana Dumitrache,  Iulia Iorgoni,  Otilia Durlă, Andreea Diță,  Cristina Tudorache, Iulia Săvescu, Florina Chiar,  Claudia Pană, Cristina Sandu. Au mai jucat : Cătălina Panait, Ana Maria Vasile, Denisa Geaptar. Din lotul Universității mai fac parte: Seceanu Georgiana, Andra Olaru, Ana Maria Boldeiu, Andreea Pencea, Ștefania Ivan, Diana Roșu. 

În urma victoriei obținute împotriva echipei CFR Timișoara cu scorul de 5-1, Universitatea Alexandria a urcat pe locul IV, obținând, din 18 jocuri, 25 de puncte, având o linie de clasament cu 6 victorii, 7 egaluri și 5 înfrângeri, golaveraj 37-25.

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Lucrările rezultate din tabăra internațională de pictură de la Nenciulești au fost expuse la Alexandria

Următorul articol

Confruntare la CNCD între fina primarului Drăgușin și o parte dintre teleormănenii reclamați pentru comentarii pe Facebook

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.