Universitatea Alexandria a încheiat anul cu o victorie pe teren propriu

în Sport

universitateaÎn ultima etapă a campionatului de Tineret Speranțe, Universitatea Alexandria a întâlnit pe teren propriu (jocul s-a desfășurat la Buzescu) pe Viitorul Drobeta Turnu Severin, elevele antrenate de Călin Pistolea reușind să se impună cu scorul de 6-0. Golurile au fost marcate de: Cristina Tudorache, Iulia Săvescu, Maria Sima (2), Ana Maria Boldeiu, Andra Olaru.

Pentru Universitatea au jucat: G. Seceanu, F. Ionescu, G. Gologan, C. Chișereu, A. Boldeiu, A. Diță, M. Sima, O. Durlă, A. Olaru, I. Săvescu, C. Tudorache. Au mai intrat: C. Șerban, R. Mirea, Ș. Ivan, P. Jderu.

”A fost un meci pe care l-am dominat în totalitate, fetele reușind să confirme prin jocul de astăzi, evoluțiile bune de până acum. Mă bucur că nu am primit gol și că jucătoarele prind din ce în ce mai multă încredere în ele. Am întâlnit o echipă cu jucătoare de aceeași vârstă cu noi și am putut vedea nivelul la care suntem. Felicit fetele pentru atitudinea pe care au avut-o la fiecare meci de până acum”, a declarat antrenorul Călin Pistolea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*