Universitatea Alexandria a început seria meciurilor amicale

în Sport

Pentru fetele de la Universitatea Alexandria pregătirea a început încă de pe 23 ianuarie. Odată cu reluarea antrenamentelor, conducerea Universității a stabilit o serie de meciuri amicale pe care o să le dispute până la reluarea campionatului.

Astfel, sâmbătă, pe terenul de la Liceul Tehnologic nr.1 Alexandria, fetele antrenate de Călin Pistolea au disputat primul amical din acest an împotriva echipei C.S.S. Alexandria (grupa 2002), încheiat cu scorul de 2-0 pentru băieți, un joc în care alexăndrencele au arătat foarte multă ambiție și determinare.

La primul amical al iernii, antrenorul Călin Pistolea a avut la dispoziție un număr de 13 fete, restul fiind învoite pentru susținerea examenelor la facultate. Echipa folosită de antrenorul alexăndrean a fost următoarea: Georgiana Seceanu, Georgiana Gologan, Iulia Iorgoni, Patricia Jderu, Denisa Geaptar, Andreea Diță, Cristina Tudorache, Cristina Sandu, Florina Chiar, Andra Olaru, Silvia Necula. Au mai intrat Diana Roșu și Ștefania Ivan.

În cadrul acestei săptămâni Universitatea și-a aflat adversara din Cupa României, aceasta fiind formația Real Craiova pe care o va întâlni pe teren propriu la începutul lunii martie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*