Universitatea Alexandria a început pregătirea pentru retur

în Sport

Luni, 22.01.2018, a avut loc reunirea lotului, la Liceul Tehnologic nr.1 Alexandria, echipei de fotbal feminin, Universitatea Alexandria.

Sportivele alexăndrence s-au reunit după vacanța de iarnă, dornice de a munci pentru a obține rezultate cât mai bune. În prima zi au fost prezente 12 sportive, restul fiind învoite pentru a-și susține examenele de la facultate.

Pentru jucătoarele antrenate de Călin Pistolea urmează o perioadă de pregătire cu antrenamente în fiecare zi și cu meciuri amicale la sfârșit de săptămână. Lotul Universității nu a suferit modificări majore, dar conducerea își dorește să achiziționeze 2-3 jucătoare pentru a întări lotul. De menționat că la sfârșitul lunii ianuarie,trei jucătoare ale Universității sunt convocate la Lotul National U 17 pentru a susține un stagiu de pregătire în Antalya, în vederea pregătirii participării la Turul de Elită al Campionatului European U 17.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*