liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria a câștigat pe teren propriu

22 mai 2018

În weekend-ul recent încheiat, Universitatea Alexandria a întâlnit pe teren propriu echipa bucureșteană – Fair Play, ocupanta locului 4 în campionatul Ligii I de fotbal feminin.

Fetele antrenate de Călin Pistolea au intrat hotărâte încă de la început, iar în minutul 10 scorul era de 1-0 pentru formația alexăndreană, prin golul înscris de Claudia Pană. Până la pauză gazdele și-au mărit avantajul pe tabelă prin golul marcat de Iulia Săvescu, cu un șut de la 20 de metri. După pauză căpitanul Universității, Iulia Săvescu, a reușit să facă dubla printr-un șut la colțul lung. Până la final jucătoarele gazdă au mai irosit câteva ocazii pentru a marca în poarta adversarelor. Astfel, tinerele sportive teleormănene au reușit să învingă cu scorul de 3-0 formația din capitala țării.

Pentru Universitatea au jucat următoarele sportive: Patricia Jderu, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Otilia Durlă, Andreea Diță, Cristina Tudorache, Denisa Geaptar (Cristina Sandu 46), Claudia Pană (Ana Maria Vasile 46), Iulia Săvescu, Florina Chiar. Rezerve neutilizate: Andreea Pencea și Ștefania Ivan.

Cu această victoriem Universitatea Alexandria a urcat până pe locul 6 în clasamentul Ligii I de fotbal feminin.

Universitatea Alexandria se deplasează în cursul acestei săptămâni, la Cluj Napoca pentru a disputa jocul restanță împotriva multiplei campioane Olimpia Cluj Napoca, urmând ca duminică să joace în deplasare la Craiova.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Să râdem cu PSD Teleorman: KWI coordonează un ”sistem represiv de miliție politică”

Următorul articol

Tabără internațională de pictură, la Nenciulești

Cele mai recente articole de Sport