Universitatea Alexandria a câștigat meciul de la Fălticeni

în Sport

universitaea alexandriaSâmbătă, Universitatea Alexandria s-a deplasat în Moldova, la Fălticeni, pentru a disputa meciul împotriva echipei Armonia din localitate. La sfârșitul jocului echipa alexăndreană a câștigat cu scorul de 2-0, prin golurile înscrise de Otilia Durlă și Iulia Săvescu în prima repriză.

Echipa trimisă în teren de Călin Pistolea a fost următoarea: Georgiana Seceanu, Georgiana Gologan, Patricia Jderu, Oana Dumitrache, Ana Boldeiu (Ștefania Ivan 83), Andreea Diță, Cristina Tudorache, Maria Sima (Roxana Mirea 65 ), Andra Olaru (Cristina Șerban 55), Otilia Durlă, Iulia Săvescu.

”Mă bucur că am câștigat! A fost un meci destul de greu, gazdele ratând câteva ocazii bune de a marca. Am reușit să marcăm repede, iar asta le-a dat încredere fetelor, nu numai pentru acest meci ci și pentru meciurile viitoare. Etapa viitoare întâlnim pe teren propriu echipa Universitatea Galați și îmi doresc să continuăm evoluțiile bune din acest retur”, a declarat antrenorul Călin Pistolea.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*