Universitatea Alexandria a câștigat la Galați

în Sport

universitateaDuminică, în prima zi a lunii noiembrie, echipa de fotbal feminin Universitatea Alexandria s-a deplasat la Galați pentru a disputa un joc împotriva formației locale, Universitatea Galați, contând pentru etapa a cincea a Ligii I de fotbal feminin, alexăndrencele impunându-se cu scorul de 6-1 împotriva echipei gazdă. Golurile formației antrenate de Călin Pistolea au fost înscrise de Vasile Ana Maria, Săvescu Iulia (2), Ionescu Florentina (2), Dumitrache Oana. Primul 11 al Universității a arătat astfel: G. Seceanu, A. Olaru, G. Gologan, O. Dumitrache, R. Bunea (C. Chișereu 65), A. Diță, M. Sima, O. Durlă, F. Ionescu, I. Săvescu, A. Vasile.

După această victorie, Universitatea Alexandria a ajuns la 0 puncte, în urma penalizării de 6 puncte din prima etapă.

”Sunt mulțumit de joc, în primul rând. Important pentru noi este să creștem de la meci la meci și să ne impunem stilul de joc în fața adversarilor noștri. Jocul de la Galați a fost cel mai reușit din acest sezon, am dominat încă de la început reușind să ne creăm numeroase ocazii. Mă bucur pentru aceste fete că au reușit să câștige împotriva unor adversare mai mari de vârstă decât ele. Jocul si rezultatul obținut la Galați îmi dau încredere pentru viitor”, a declarat antrenorul Călin Pistolea.

Etapa viitoare, pe 8 noiembrie, Universitatea joacă acasă împotriva formației din Reghin. Rezultatele și clasamentul după etapa a 5-a a Ligii I de fotbal feminin.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*