Universitatea Alexandria a câștigat în deplasare, la Bacău

în Sport

universitateaÎn etapa a doua a Ligii I de fotbal feminin, disputată duminică 02.10.2016, Universitatea Alexandria s-a deplasat la Bacău, acolo unde a întâlnit formația locală ACS Măgura 2012.

Alexăndrencele au dominat jocul în totalitate, reușind să deschidă scorul în minutul 14 prin Iulia Săvescu, iar până la pauză acestea și l-au majorat prin reușita Andrei Olaru din minutul 23. Imediat după revenirea de la vestiare, Universitatea s-a distanțat pe tabela de marcaj, prin nou-intrata Silvia Necula, în minutul 51 și prin Iulia Săvescu în minutul 55, aceasta din urmă reușind hatrick-ul în minutul 62. Până la final, au mai marcat Silvia Necula în minutul 69 și Iulia Iorgoni, în minutul 76.

Echipa trimisă în teren de Călin Pistolea: Diana Roșu (Oana Fulgheci 79), Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Jderu Patricia (Ștefania Ivan 83), Iulia Iorgoni, Cristina Tudorache (Maria Sima 58), Otilia Durlă, Andra Olaru, Iulia Săvescu, Denisa Geaptar (Silvia Necula 46). Rezervă: Cristina Șerban

A fost un joc bun mai ales că am jucat în deplasare. Am început jocul mai hotărâte însă, până la marcarea primului gol, am irosit câteva ocazii de a marca, la fel si pe parcursul întregului meci. Este un meci care ne dă încredere pentru jocurile ce urmează, încercăm să îmbunătățim ceea ce am asimilat până acum iar fiecare meci să reprezinte câte o treaptă în ceea ce ne dorim să facem. Țin să felicit fetele pentru atitudinea pe care au avut-o în acest joc!”, a declarat antrenorul Călin Pistolea.

Etapa următoare, Universitatea Alexandria joacă pe teren propriu, la Roșiorii de Vede, duminică, 09.10.2016, începând cu ora 11:00, pe stadionul Municipal, împotriva echipei Viitorul Reghin.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*