Universitatea a început returul cu un egal acasă

în Sport

universitatea

Duminică, 13 martie 2016, a avut loc prima etapă a returului Ligii I de fotbal feminin, în cadrul căreia echipa Universitatea Alexandria a întâlnit pe teren propriu, la Buzescu, echipa Viitorul Buzău, scorul final fiind 1-1.

Jocul a fost dominat în cea mai mare parte de echipa alexăndreană, însă lipsa de experienţă a tinerelor jucătoare a dus la obţinerea unui rezultat de egalitate. Golul oaspetelor a fost marcat, în prima repriză, în urma unei greşeli personale, în urma uneia dintre puţinele ocazii pe care le-au avut buzoiencele. După pauză, jucătoarele Universităţii au forţat egalarea, aceasta venind în minutul 85, când Maria Sima a marcat în urma executării unei lovituri libere de către Andreea Diţă. Pe lângă golul marcat, alexăndrencele au mai ratat câteva ocazii bune de a marca.

Echipa trimisă în teren de Călin Pistolea a fost următoarea: G. Seceanu (Roşu Diana 46), F. Ionescu, G. Gologan, O. Dumitrache (C. Chişereu 86), A. Boldeiu, A. Diţă, P. Jderu (C. Tudorache 46), A. Olaru (C. Şerban 72), O. Durlă, M. Sima, I. Săvescu. Rezerve: Ş. Ivan.

”Jocul fetelor a fost unul bun, venim după o serie de meciuri amicale şi asta s-a văzut în meciul de astăzi. Am reuşit să ne creăm mai multe ocazii de gol, dar lipsa experienţei a făcut ca meciul să se termine la egalitate. Sper ca acest meci să fie un punct de referinţă iar jocul fetelor să se îmbunătăţească de la meci la meci în timp ce greşelile ar trebui să fie din ce în ce mai puţine pentru că numai aşa putem să progresăm”, a declarat antrenorul Călin Pistolea.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*