Unii liceeni din Videle fac proiecte educaționale… la sediul PSD

în Actualitate

Monica Vasilescu

14480753_1206707089372253_3529437229005720483_oO echipă de la Liceul Teoretic Videle, alcătuită din 24 de elevi din clasele IX-XI, a iniţiat şi implementat un proiect educaţional prin intermediul căruia vor propune soluţii la o problemă umanitară excepţională cu care se confruntă Uniunea Europenă, criza refugiaţilor.

Toate bune și frumoase până aici, numai că, tinerii nu discută despre proiect la școală, așa cum ar fi firesc, ci la sediul PSD, după cum se poartă în Teleorman. Un grup de elevi care participă la un concurs de nivel european pe tema refugiaților a fost fotografiat în sediul fostei cantine a Liceului Videle, care este acum sediul PSD, semn că la noi pesediștii se formează încă de pe băncile… partidului.

Drept la replică:

”A fost vorba despre o întâlnire a unui grup de elevi care participă la proiectul Euroscola. Nu am fost la un partid politic, am fost la biroul europarlamentarului Viorica Dăncilă, care, întâmplător, se află la sediul PSD. Noi nu ne-am dus acolo să facem politică. Nu am avut altă alternativă. De la școală nu ni s-a spus nici Da, nici Nu”.

Prof. Monica Iorga – Liceul Teoretic Videle

5 Comments

  1. Toata actiunea a presupus foarte multa munca din partea elevilor. Acestia au tratat cu seriozitate un subiect de actualitate. Pacat ca nu ati vazut toate aceste lucruri. Toata munca la proiect a fost facuta in afara orelor de curs. Niste tineri care dincolo de promiscuitatea zilei de azi, sunt preocupati si de subiecte de actualitate. Pacat ca nu ne putem debarasa de gandurile mici.

  2. la partid, domnule ion? copilul ala retine ca a participat la un proiect la sediul PSD, ii spune parintelui si ala voteaza sau poate si el, ca devine major in curand. dar ne-am obisnuit deja cu asta la Videle

  3. Mari-ana tu îmi ești dragă ca si melodia . Inocent-o ! Uita-te în jur și vezi numai funingine . Copiii au avut ochi si urechi doar pentru proiect . Au timp să se pregătească pentru a alege si a fi alesi Până atunci, încurajeaza-i, dacă ai copii , nepoți ,să se implice . Ei vor schimba mentalitatea si modela societatea înspre mai bine . Din câte am înțeles au fost la un cabinet europarlamentar . De ce conducerea scolii nu le-a asigurat spațiul necesar desfășurării activității ?

  4. Cretina de Dancila nu stie cum sa mai iasa in evidenta. Acum se baga chipurile si in educatie ca deh e eurospagamentar. Pe banii psd si pe spatele copiilor isi face reclama ciuma blonda a teleormanului. Ar fi trebuit sa stea mai mult pe langa scoala in tinerete.Se vede ca este nostalgica dupa educatia de care n-a avut parte aceasta frustrata.

  5. Aceste cadre didactice si acesti elevi au fost fraieriti de Viorica Vasilica Dancila, ma surprinde faptul ca nu si-au dat seama. isi face reclama pe spatele lor ca e, vai doamne, mare la nivel national. RUSINE!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*