liberinteleorman.ro

Unde este cinematograful primarului Victor Drăgușin?

8 iulie 2015

Monica Vasilescu

cinemaÎn toate campaniile promisiunilor către cetățeni, primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, a susținut sus și tare ideea de a aduce un cinema în format 3D în capitala Teleormanului. Mai exact, în Casa de Cultură din municipiu, care s-ar preta perfect unei astfel de activități. Pe la începutul anului, Victor Drăgușin estima ca termen de finalizare a investiției Paștele. Al oamenilor, nu al cailor, așa cum anticipau gurile rele încă de pe atunci. Fiindcă am trecut de ”tăierea mieilor”, ne întrebăm de ce nu se respectă promisiunea evocată public în multe rânduri. Nici DA, nici BA nu auzim de la municipalitate, deși procesul în care a fost implicată Casa de Cultură, instituția gazdă, s-a finalizat de mult, iar aparatura era anunțată ca fiind achiziționată.

Nu știm care este motivul amânării deschiderii Cinematografului, dar mai avem o speranță. Pentru că la noi lucrurile bune se scot în campanie, mergându-se pe principiul că mulți oameni au mintea scurtă, ne așteptăm ca măreţul proiect să vadă lumina zilei spre sfârșitul mandatului de prim edil al lui Victor Drăgușin. Atunci, le va spune alexăndrenilor că așteptarea nu a fost în zadar, Cinema-ul va fi gata de a primi cinefili, iar primarul… pregătit să culeagă roadele.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

  1. Da, si buletinele de vot sa fie printate tot 3D, iar comisia sa ne dea si o pereche de ochelari 3D dupa ce dam buletinul si primim stampila.

  2. Da, de vreo 3 ani tot afirmă că „de Paste vom avea cinema 3D”, dar a uitat să specifice că el numară doar din 4 în 4 ani. Jos pălăria, Prâslea, ai punctat f. bine.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Tabăra de la Dunărica amintește, anual, de cea mai frumoasă zonă din Zimnicea

Următorul articol

Suflu nou printre liberali. Urmașul lui Marin Almăjanu este nelipsit de la acțiunile PNL

Cele mai recente articole de Politica altfel