liberinteleorman.ro

Un tren cu direcția București a fost blocat patru ore la Videle

10 august 2018

Monica Vasilescu

Un tren care venea de la Arad și avea oprire în București a fost blocat pe șine mai multe ore, la Videle. ”Am ajuns la Constanța, după mai bine de 13 ore! Mulțumim din inimă, Partidului! PS: vreo 4 ore am stat blocați între Videle și București…”, a spus un pasager din tren.

Conform unui comunicat al CFR, trenul ar fi avut probleme la stâlpii de electricitate. Trenul blocat lângă București circula pe ruta Arad-Constanța.

Nu a fost singurul tren cu probleme dintre cele care se îndreptau către Capitală, astăzi, în ziua mitingului. Pe mai multe grupuri de pe Facebook, oamenii spun că blocarea trenurilor a fost intenționată, pentru a îngreuna ajungerea unor pasageri la protest.

 

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un bărbat din Teleorman a fost depistat cu virusul WEST-NILE

Următorul articol

E de râs, dacă nu ar fi de plâns! Fiul lui Dragnea s-a mutat în casă bisericească

Cele mai recente articole de Actualitate