Un tren a luat foc în gara din Măldăieni

în Actualitate/Administratie

Cu puțin timp în urmă, în Teleorman, un vagon de tren în care se aflau aproximativ 50 de călători a izbucnit în flăcări. Totul s-a întâmplat în gara Măldăieni, însă pasagerii au reușit să părăsească vagonul fără ajutor specializat. Și în prezent se acționează la fața locului, pompierii din Roșiorii de Vede și un SMURD aflându-se încă acolo. La sosirea salvatorilor, aproximativ 50 de calatori se autoevacuaseră, iar focul se manifesta la 2 dintre vagoanele trenului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă cauzele incendiului sunt încă cercetate de Pompieri la fața locului.

Din estimarile șefului de tren, în toate garniturile se aflau aproximativ 100 de călători. În timp ce disloca garniturile de tren de cele în care se manifesta incendiul, șeful de tren s-a intoxicat usor cu fum, este constient si cooperant si i se administreaza oxigen. Incendiul a fost lichidat in acest moment.

Potrivit ISU Teleorman, la fata locului s-au trimis 2 microbuze, de la Detașamentul Alexandria și Detașamentul Roșiorii de Vede pentru preluarea mai multor călători. De asemenea, CFR călători a precizat că a trimis o locomotivă diesel pentru preluarea celorlalte garnituri neafectate de flăcări. Cauza probabila a incendiului este in curs de stabilire.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*