Un tir a derapat între localitățile Merișani și Guruieni

în Actualitate

În această dimineață, la ora 08.45, pe 112 s-a solicitat intervenția autorităților pentru deblocarea unui tir care a derapat pe DJ 506, între localitățile Merișani și Guruieni, blocând circulația parțial.

Pentru rezolvarea acestei situații au intervenit membrii Comitetului Local pentru Situații de Urgență Guruieni cu un tractor cu vola și un echipaj de la pompieri. Traficul rutier a fost reluat în cel mai scurt timp, fără a fi întâmpinate probleme deosebite, potrivit ISU Teleorman.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*