liberinteleorman.ro

Un teleormănean la FC Caransebeș. Sorin Răducu are obiective mari

1 septembrie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

sorin raducu 1Legitimat de-a lungul timpului la mai multe echipe importante, printre care Juventus București, Alro Slatina și Universitatea Craiova, teleormăneanul Sorin Răducu a semnat cu FC Caransebeș. Perioada contractului se întinde pe un an de zile, timp în care fotbalistul speră să facă treabă bună, să joace meci de meci și să se claseze cu echipa sa cât mai sus în campionat.

Sorin a avut și o scurtă aventură într-un campionat extern, la formația Bekescsaba Elore, aflată în prima ligă din Ungaria. Fostul fundaș al FCM Alexandria, în vârstă de 26 de ani, a debutat în tricoul noii echipe sâmbătă, într-un meci disputat acasă, cu CSM Râmnicu Vâlcea. Echipa sa s-a impus cu scorul de 3-1, iar unul dintre goluri a fost marcat, cu capul, din interiorul careului, de către Sorin Răducu.

FC Caransebeș este un club profesionist de fotbal din Caransebeș, județul Caraș-Severin, care evoluează în Liga a II-a după ce sezonul trecut a promovat pe prima poziție din Liga a III-a.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Lipsa de civilizație a marcat și anul acesta Zilele Alexandriei

Următorul articol

”Am o dezamăgire față de Cătălina Ștefănescu!”

Cele mai recente articole de Sport