Un teleormănean a fost dat afară de la CSM Alexandria, după ce a scris pe Facebook că un meci s-a anulat din cauza Vioricăi Dăncilă!

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

Cristian Chiriță e statistician la CSM Alexandria. Sau a fost… până azi. După ce a scris pe Facebook că meciul de baschet programat în ziua mitingului electoral al Vioricăi Dăncilă în Teleorman nu s-a putut desfășura la Alexandria, acesta a fost astăzi concediat. Decizia concedierii sale a fost luată de directorul CSM Alexandria, Șerban Slăbescu, care duce mai departe politica agresivă a PSD în mediul public. De-a lungul vremii, mai multe persoane din Teleorman s-au plâns de faptul că se tem de eventuale concedieri, în cazul în care și-ar exprima nemulțumirile pe Facebook. Cristian Chiriță este dovada vie că acest lucru chiar se întâmplă în instituțiile publice din județ.

Acesta a scris și pe Facebook despre cele întâmplate, pentru că își dorește ca adevărul să fie cunoscut, mai ales că, în cazul lui, nu mai e nimic de pierdut. Acesta aduce la cunoștința publicului și alte neajunsuri ale activității sale la CSM, cum este, de pildă, faptul că, în calitate de angajat al CSM Alexandria a folosit laptopul personal, deoarece instituția nu a pus la dispoziția celor responsabili de statistică nici măcar un banal calculator.

Deci, vă amintiți de postarea mea despre faptul că un meci de baschet nu s-a putut desfășura în Sala Polivalentă din Alexandria, dacă nu mă înșel era în data de 7.11.2019, deoarece avea „duamna” Dăncilă miting electoral în acea zi în sală? Informația a fost preluată de baschet.ro și alte publicații și a devenit mediatizată la nivel național aducând probleme de imagine organizatorilor! În fine, azi mi-a sosit „răsplata”! Am fost informat că nu o să mai fiu statisticianul CSM Alexandria! Decizia a fost luată de directorul CSM Alexandria, Șerban Slăbescu! Da’ nu mi-a transmis-o personal, deși ne-am intersectat luni seara la un meci al CSM Alexandria, eu ocupându-mă de statistică, lucru pe care îl fac de câțiva ani la Alexandria! Nu vă gândiți că e o indemnizație mare, primesc o indemnizație netă în valoare de 75 lei! Iar cei care au habar de statistică la baschet știu ce înseamnă să ții jurnalul unui joc de baschet! O medie foarte mare de click-uri pe minut! În opinia d-lui director al CSM Alexandria, un statistician de baschet se formează peste noapte! O să îi dau ocazia să demonstreze acest lucru! Pentru că eu înțeleg să îmi păstrez demnitatea, nimeni nu a reușit să mă facă să tac, mai ales pe probleme politice! Dacă și statistica de baschet trebuie făcută la Alexandria de un pesedist… Cum am zis, e o indemnizație foarte mare, e vorba de o sumă imensă! Să mai zic că am lucrat pe laptop-ul meu deoarece conducerea CSM Alexandria nu a pus la dispoziție secției de baschet un laptop? Meciul acesta a fost ultimul pentru mine în calitate de statistician la Alexandria! , a scris astăzi Chiriță pe Facebook.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

6 Comments

 1. Poi a fost dat afara ilegal. Ce legatura are un meci cu politica? Poti spune ce vrei cand vrei, in limita legalitati. Sa spui ca un meci e cancelat pt ca x a facut ceva, chiar daca nu e adverat, nu e motiv de concediere. In Occident nu te poate da afara nici daca mergi la munca beat mort, cu droguri pe nas si inarmat cu o secure.

  Ma intreb daca sa facut o investigatie pe acest caz. Poate Dancila a sunat (nu poti sti niciodata)

  • Dl. Chiriță nu este plătit de CSM Alexandria, nu este angajatul Clubului. Ar trebui să se informeze cine il plătește.

 2. Pentru impartialitate ziarul ar trebui sa contacteze si cealalta parte in acest scandal..Altfel acceasta stire nu e decat un alt atac al d-nei la adresa PSD..E de stiut ca d-na Carmen Dumitrescu are ceva de impartit cu PSD-ul..

  • „Pentru imparțialitate” oricine are dreptul să ceară „drept la replică”, nu să fie căutat și rugat… Era pesedeului spune încet, încet prietene…
   Și toți oamenii cu capul pe umeri au „ceva cu pesedeul”… Mai puțin dumneavoastră și alții care ați tras probabil spuza pe turta dumneavoastră aducând servicii și primind în schimb altele… Sper că ați făcut-o pentru asta. Ar fi hilar s-o fi făcut-o pe gratis…

   • Niciun partid nu sta la putere vesnic , prietene..Mai devreme sau mai tarziu o sa apuna si era PNL-ului… Eu am capul pe umeri si n-am ceva cu ,,pesedeul” deoarece observ ce ofera celelalte partide: Ura, catuse si mesajul diasporezului suedez.Respectivii care incurajeaza asa ceva au ceva probleme la ,,mansarda”. Si d-voastra aveti ceva probleme cu principiile din moment ce considerati ca trebuie sa fii platit in vreun fel pentru a simpatiza un partid politic..

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*