liberinteleorman.ro

Un șobolan mic, într-un spital mare

10 noiembrie 2015

Monica Vasilescu

sobolaniSpitalul din Alexandria s-a modernizat de curând. Este adevărat, doar o parte a lui. La cea mai importantă unitate sanitară din județ, au rămas secții nerenovate, iar asta este de prost augur pentru cele primenite. De ce? Pentru că pacienții de la spitalul din capitala județului Teleorman sunt vizitați de oaspeți mai puțin doriți. Șobolanii sunt vizitatorii care se plimbă în voie pe holurile unității.

Zilele trecute, un reporter a asistat incognito la o discuție în care un angajat îi spunea administratorului, cu teamă în glas, că a găsit un șobolan în vestiare și că l-a strivit cu piciorul, chemându-l să vadă ”scena”. Asta s-a întâmplat chiar la secția Pediatrie a spitalului, un loc în care ar trebui să fie igienizat și securizat din toate punctele de vedere, fiindcă acolo se tratează copii.

Dar nu e o situație care să ne surprindă. Mai mulți pacienții ne-au spus că au mai fost observate rozătoare în incinta unității de la Alexandria. Desigur, cadrele medicale neagă acuzațiile și spun că operațiuni precum curățenie și deratizare se fac destul de des. Noi vom fi cu ochii pe tot ceea ce se petrece în neregulă la spital și cu urechile ațintite asupra tuturor discuțiilor referitoare la acest subiect, fiindcă sănătatea este bunul pe care trebuie să-l apreciem cel mai mult în viață.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Copiii nevoiași din Negreni de Sus au nevoie de ajutorul nostru pentru a se bucura de o masă caldă pe zi

Următorul articol

Drept la replică dr. Valentin Filip

Cele mai recente articole de Politica altfel

Don't Miss