liberinteleorman.ro

Un preot din Teleorman organizează zilele de naștere ale tuturor copiilor din parohie

19 martie 2019
Advertisement

Monica Vasilescu

Preotul paroh de la Parohia Trivale II – comuna Trivale Moșteni, Bogdan Nedea este unul dintre părinții care reușesc să aducă aproape de Biserică un număr considerabil de copii. Prin harul său și prin acțiunile periodice pe care le organizează special pentru cei mici, preotul a reușit să-i apropie pe fiii mici ai satului de cele sfinte. Spre exemplu, de o vreme, părintele Bogdan Nedea organizează întâlniri cu voie bună pentru prichindeii care își serbează ziua de naștere. În luna martie, 9 copilași vor avea aniversarea, iar preotul are nevoie de ajutor pentru a le face o mică petrecere. Evenimentul va fi organizat de Atelierul de artă al Violetei Zaharia, cea care, de asemenea, își dedică o parte bună din timp celor mici. Persoanele de bună credință și cu posibilitatea de a face o bucurie celor mici, îl pot sprijini pe părintele Bogdan Nedea cu daruri, dar și alimente și ceea ce mai consideră necesar la o aniversare pentru copii.


Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

INTERVIU. Protestul curajos al lui Daniel Tuinete în fața Hotelului Turris continuă: “Să știe Dragnea că orașul nu e mort și nu i-a călcat pe toți pe cap!”

Următorul articol

Jenica Dumitru, martor în dosarul angajărilor fictive: ”Toată lumea considera ca domnul președinte Dragnea știa de situație”

Cele mai recente articole de Actualitate