liberinteleorman.ro

Un polițist de la Rutieră a provocat un accident cu trei victime. Se pare că era beat

14 ianuarie 2023

Un polițist de la Rutieră a provocat un accident cu trei victime, vineri seara. Din primele informații pe surse (în comunicatul Poliției Teleorman nu se regăsește nicio informație referitoare la un coleg care poartă haina statului), se pare că polițistul era beat. El a refuzat testarea cu etilotest, dar a acceptat probele biologice.

„La data de 13 ianuarie, a.c., ora 22.15, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, în municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele au constatat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna Buzescu, județul Teleorman conducea un autoturism în municipiu, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 29 de ani din comuna Ianca, județul Olt.

După producerea evenimentului, bărbatul în vârstă de 43 de ani ar fi deplasat autovehiculul și ar fi părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, prezentându-se ulterior la sediul Poliției municipiului Turnu Măgurele.

În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat, în vârstă de 51 de ani și a două femei, în vârstă de 50 de ani și 47 de ani, toți pasageri în autoturismul condus de femeia în vârstă de 29 de ani, fiind transportați la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul auto în vârstă de 43 de ani a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a transmis IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Incendiu izbucnit la subsolul unui bloc din Alexandria

Următorul articol

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV PUTEREA

Cele mai recente articole de Accident