liberinteleorman.ro

Un personaj enigmatic s-a plimbat cu tronul prin fața Primăriei Roșiorii de Vede

Monica Vasilescu

rosiori

Suntem o țară de nebuni, iar asta nu mai este un secret pentru nimeni. Odată cu vara, probabil, crește și gradul de schizofrenie, altfel nu ne explicăm cum unora le trece prin cap să-și arate nemulțumirea în proteste inedite și de-a dreptul morbide. Ne referim la o situație produsă în Roșiorii de Vede, de către un individ misterios, care s-a gândit să le expună autorităților din zonă supărările sale în materie de administrație. Și a făcut-o într-o modalitate pe care, printr-un mesaj, a anticipat cum va fi percepută: ”Întotdeauna este nebun cel care își cere drepturile și foarte bun cel care tace”.

Așadar, joi, în miezul zilei, protestatarul a urcat pe mașină un tron, l-a inscripționat cu texte grăitoare și s-a plimbat prin fața Primăriei din Roșiorii de Vede. Deși gestul a fost caraghios spre neînsemnat, trebuie să remarcăm faptul că el are la bază apăsările sufletești ale unui cetățean dezgustat de toate neregulile societății, pe care mulți dintre noi le conștientizăm, dar nu facem nimic să le aplanăm. În acest sens, precizăm că, deși nu agreăm o asemenea modalitate de protest, rezonăm cu mesaje precum: ”Stop atitudinii deviante de care dau dovadă funcționarii!”, ”Unde sunt investitorii?”, ”S-au reparat drumurile?”, ”Numiri politice în funcții”.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Accident cu 4 victime pe DN 65 A, Roşiorii de Vede – Turnu Măgurele

Următorul articol

Copiii de la Lada au îmbinat utilul cu plăcutul: au strâns țigle pentru visul lor împreună cu îndrăgiții fotbaliști Hagi și Petrescu

Cele mai recente articole de Actualitate