liberinteleorman.ro

Un paznic din Răsmirești, dosar penal pentru uz de armă fără drept

25 iunie 2021
Advertisement

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Teleorman au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept în cazul unui bărbat de 42 de ani, din comuna Vitănești.

La data de 24 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Teleorman, cu sprijinul unei grupe de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Alexandria pentru un imobil de pe raza comunei Răsmirești, la o baltă unde bărbatul de 42 de ani, bănuit de comiterea de infracțiuni la regimul armelor și munițiilor, efectuează servicii de pază și mentenanță.

În urma activităților au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor patru arme și peste 60 de bucăți de muniție.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

COD PORTOCALIU de vijelii în Teleorman – Recomandările ISU

Următorul articol

Încă 130.000 lei pentru parcul industrial imaginar al lui Drăgușin – Pe ce se duc banii

Cele mai recente articole de Actualitate