Un patron de cârciumă din Alexandria nu s-a dat jos din copac

în Politica altfel

Monica Vasilescu

12187949_1044164765608348_8072238423857593110_oUnii indivizi din societate nu s-au adaptat pe pământ și s-au dus acolo de unde au venit, adică în copaci. La propriu, un patron de bodegă din Alexandria s-a urcat în pom și l-a defrișat, cu de la sine putere, pentru că hardughia sa nu se putea desfășura în voie. Acest aspect a fost surprins de un cetățean din marea capitală a Teleormanului, care a postat pe Facebook un mesaj de blam, alăturat fotografiilor de la locul faptei.

12194504_1044164572275034_6836091722318543421_o”S-a întamplat pe strada Frații Golești, bloc 1612, Alexandria. Patronul magazinului de la parterul blocului, magazin care din punct alimentar a ajuns cârciumă, s-a hotărât subit să se mai extindă, deși a ocupat tot rondul din fața blocului cu bănci și mese la care vorbele porcoase, manele și fumul de țigară se țin lanț de la 6 dimineața până la miezul nopții. E vorba de spațiul din fața blocului, spațiu pentru care fiecare dintre noi plătim impozit! Așa că, pentru a-și duce la bun sfârșit planul, a considerat de cuviință să înceapă să taie copacii din fața blocului, deci de pe domeniul public, pentru că așa vrea el. Dacă l-am întrebat de ce face asta, a venit la mine și mi-a zis: „hai să ne înțelegem”. La ce să ne înțelegem? Toată lumea vorbește de poluare, de lipsa vegetației în oraș. Dacă nu avem vegetație la bloc, ar fi bine să ne uitam la buticurile vecinilor și sa avem curajul să vorbim și să acționăm. Un copac crește în zeci de ani, dacă are cine să-l lase să crească și să-l îngrijească. Buticurile cresc peste noapte și devin, uneori, nocive. Blocuri mai găunoase din cauza buticurilor nu găsești decât la noi, aici, în sudul țării.”

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

5 Comments

  1. Dle Gadea Adrian …sa lasam impartitul banilor catre primarii.Stiti ce se intampla la Spitalul j d urgenta Alexandria,vis-a -vis de angajarile facute in urma unor concursuri aranjate , care au umplut buzunarele managerului si oamenilor de casa ai acestuia si acolitilor lui?

  2. Dle Gadea Adrian,presedintele Cj. Teleorman,s-a umplut spitalul jud de urgenta Alexandria de instalatori sanitari,de electro-mecanici,de mecanici,de oameni de curte(maturatori),de asistenti medicali abia iesiti dupa ”bancile” scolii,toti sau aproape toti fara vechime si experienta necesara ptr. a-si desfasura activitatea in profesiile respective?

  3. Dle Gadea Adrian ,presedintele Cj.Teleorman,Spitalul j.d urgenta Alexandria nu este ograda clientelismului poltic al lui Liviu Dragnea ,nici al lui Dragusin,nici al lui Dumitrescu si nici al d-tale!!!

  4. Au venit oameni cu experienta si vechime corespunzatoare ptr. posturile scose la concurs si au fost respinsi cu brio!Nepotismele si pilele au functionat!Asistenta sefa de la chirurgie, vestita Paune Marcela,preferata managerului l-a angajat pe fratiorul ei la mecanici-Zamfir Ionel-,patronul magazinului din curtea spitalului-Manea George-la instalatori sanitari,Catruna Ilie ,pensionar de 3 ani,actualmente sofer activ care ia si pensie si salariul l-a angajat pe finasu si,lista e fara numar.

  5. Fata de cele relatate ,am convingerea ca ve-ti intreprinde o actiune in urma careia sa dezmintiti sau sa confirmati toate cele prezentate,inaintea altor organe abilitate pe care le voi sesiza.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*