Un nou proiect pe fonduri europene a fost aprobat la I.S.U. „A. D. Ghica” al județului Teleorman

în Actualitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman a reușit să obțină zilele acestea finanțarea pentru un nou proiect pe fonduri europene, prin Programul Operațional Regional (P.O.R.) 2014 – 2020, pentru reabilitarea termică a clădirii C1 (Pavilion Administrativ nr 48 – 129 – 01) în vederea creșterii performanței energetice din Roșiorii de Vede (sediul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede), în valoare de 7.839.813, 02 lei (aprox. 1 567 962 €).

„Rezultatele pozitive obținute pe linia accesării proiectelor cu finanțare europeană au fost rodul muncii echipei de implementare din cadrul unității noastre, formată din cadre militare specializate în domeniile manager proiect, achiziții publice, expert tehnic, juridic și financiar.

Pentru informarea corectă și obiectivă a cetățenilor, beneficiari direcți ai activității I.S.U. „A. D. Ghica” al județului Teleorman, ne-am propus, începând de astăzi, să prezentăm zilnic proiectele de dezvoltare instituțională previzionate de managementul unității, care se află în diferite stadii de accesare ori derulare. Le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în acest important domeniu de activitate și îi asigurăm de o colaborare caracterizată de aceeași notă a profesionalismului și calității în misiunile planificate”, au transmis cei de la ISU Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*