Un medic teleormănean a murit după ce s-a infectat cu virusul corona

în Actualitate

Un medic din Teleorman, care a profesat la București, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Dr. Mihai Paraschiv avea 62 de ani și a fost chirurg ortoped la Spitalul Clinic de Urgenţă “Bagdasar-Arseni” din București. Medicul a primit în cursul vremii aprecieri de la cei care l-au cunoscut și s-a îngrijit de toți cei care i-au cerut ajutorul din punct de vedere profesional. Primăria localității în care doctorul s-a născut a anunțat decesul acestuia.

”Cu profunda durere aducem la cunostinta tuturor cetatenilor din com. Trivalea Mosteni ca d-l doctor Mihai Paraschiv in varsta de 62 de ani a incetat din viata in aceasta dimineata, fiind rapus de virusul Covid 19.

D-l doctor, chirurg ortoped la spitalul Arsenie Baltazar nascut in satul Deparati, profesionist desavarsit si exceptional om a ajutat o multitudine de persoane din comunitatea noastra. Odihneasca-se in pace” – este anunțul Primăriei Trivalea Moșteni.

2 Comments

  1. Odihneasca-se in pace! Ieri dimineață, la aflarea veștii, toți cei care îl cunoșteam am exclamat: “nu se poate, e o greșeală! Am vorbit cu el acum trei zile și era bine”. Parca tot nu-mi vine sa cred că un om care era plin de viață și mai avea multe de făcut, nu mai este printre noi. Condoleanțe familiei îndurerate!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*