Un medic teleormănean a murit după ce s-a infectat cu virusul corona

în Actualitate

Un medic din Teleorman, care a profesat la București, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Dr. Mihai Paraschiv avea 62 de ani și a fost chirurg ortoped la Spitalul Clinic de Urgenţă “Bagdasar-Arseni” din București. Medicul a primit în cursul vremii aprecieri de la cei care l-au cunoscut și s-a îngrijit de toți cei care i-au cerut ajutorul din punct de vedere profesional. Primăria localității în care doctorul s-a născut a anunțat decesul acestuia.

”Cu profunda durere aducem la cunostinta tuturor cetatenilor din com. Trivalea Mosteni ca d-l doctor Mihai Paraschiv in varsta de 62 de ani a incetat din viata in aceasta dimineata, fiind rapus de virusul Covid 19.

D-l doctor, chirurg ortoped la spitalul Arsenie Baltazar nascut in satul Deparati, profesionist desavarsit si exceptional om a ajutat o multitudine de persoane din comunitatea noastra. Odihneasca-se in pace” – este anunțul Primăriei Trivalea Moșteni.

3 Comments

  1. Odihneasca-se in pace! Ieri dimineață, la aflarea veștii, toți cei care îl cunoșteam am exclamat: “nu se poate, e o greșeală! Am vorbit cu el acum trei zile și era bine”. Parca tot nu-mi vine sa cred că un om care era plin de viață și mai avea multe de făcut, nu mai este printre noi. Condoleanțe familiei îndurerate!

  2. E omul care m-a pus pe picioare, dupa 8 luni de stat in pat. A acceptat o interventie cand alte minti luminate au fugit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*