Un medic celebru dinamitează Alexandria: „E un loc din care ai motivația să evadezi”

în Actualitate/Interviu/Politica altfel

Într-un interviu captivant acordat emisiunii „Profesioniștii”, cu Eugenia Vodă, la TVR1, medicul cardiolog Clara Alexandrescu a împărtășit poveștile și amintirile din cariera sa remarcabilă și a vorbit despre orașul său natal – Alexandria, Teleorman.

Dr. Clara Alexandrescu, care în prezent desfășoară activitatea de cardiolog în Monaco și face naveta la București pentru a contribui la dezvoltarea medicinei în România, a încântat audiența cu povestea sa de viață. Cu părinți dedicați educației și serviciului comunitar – mama sa fiind profesoară, iar tatăl său tehnician veterinar – medicul a evidențiat influența acestora în modelarea carierei sale impresionante.

În cadrul emisiunii, renumitul medic a vorbit despre Alexandria, descriind orașul ca pe un „loc la țară, liniștit, care te îndeamnă să pleci în orice moment”, „un loc din care ai motivația să evadezi”.

Declarația sa se poate auzi începând de la minutul 5.00.

2 Comments

 1. Cine a ramas in Alexandria?
  Pensionarii, functionarii la stat (membrii de patid sau lingai de funduri de sefi cu cotizatii constante la acestia), asistatii sociali (tot din grupul votantilor PSD) si micii comercianti cu angajati pe salariul minim pe economie, supusi constant controalelor statului ca nu cumva sa se imbogateasca.
  A spus bine Lucian Pintilie:
  ,,- Zambește Pumfi!
  – Deschide ochii!
  – Nu le răspunde!
  – Inchide ochii Pumfi!
  – Lasă-i să moară prosti.”

  • Gogule, cei menționați de tine, sunt parveniții. În oraș au rămas ( nu toți, este adevarat) locuitorii Alexandriei, cei născuți și crescuți în oraș.🤷‍♀️ Hai, cu bine!!!🙋‍♀️

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*