liberinteleorman.ro

Un „la mulți ani” de la PSD Teleorman către Liviu de la Rahova!

Așa cum le e obiceiul, cei din PSD Teleorman nu au ratat ocazia de a-i ura „La mulți ani” fostului lider al partidului, acum deținut în Penitenciarul Rahova. Dragnea Nicolae Liviu este încarcerat din luna mai a acestui an și, de atunci, tot primește periodic urări din Teleorman. Ziua Sfântului Nicolae nu a făcut excepție, așa că organizația județeană de partid a sărit repede cu urarea: „Un gând bun, urări de bine, sănătate, dorințe împlinite și un sincer „La mulți ani!”, domnule Liviu Nicolae Dragnea!”. Imediat au început să curgă și urările publicului teleormănean, multe dintre ele de-a dreptul șocante. Oamenii spun că își doresc ca acesta să termine detenția și să revină acasă sau că binele făcut de Dragnea a fost cumva transformat în infracțiuni de natură să-l trimită în spatele gratiilor.

Un fan al deținutului scrie: ” La mulți ani și multă sănătate domnule președinte Liviu Dragnea! Dumnezeu să vă întărească și să vă binecuvinteze cu liniște și răbdare sufletească să ieșiți cît mai repede din acel loc pe care nu-l meritați. Sunteți un adevărat patriot român. Acest sistem de represiune care adeversarii politicii îl practică ne întoarcem în urmă cu 50 de ani. România din păcate este condusă pe un drum greșit. Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noii români. Tot respectul!

Un altul spune: „Domnule Nicolaie, recunoștința este cel mai greu lucru. Ai mărit pensiile la peste 5 milioane de pensionari, salariul la aproape 3 milioane cu salariul minin, la peste un milion de bugetari, ai triplat salariile medicilor, ai dublat salariul asistenților medicali și… cu ce fervoare te înjură mulți, recunoștința este cel mai greu lucru. La mulți ani cu sănătate, Dumnezeu cu tine și iartă-i, că nu știu ce fac!

Din toate urările, numai vreo două sau trei îl încurajează pe deținutul Dragnea Nicolae Liviu să petreacă mai mulți ani în spatele gratiilor. Restul sunt alături de el până la capăt!

Advertisement

4 Comments

  1. D-na Carmen Dumitrescu are doua obsesii: PSD si Liviu Dragnea…Ma intreb despre cine ar fi mai scris daca PSD-ul si Liviu Dragnea n-ar fi existat…

  2. „La mulți ani ” în libertate d-lui Dragnea, la cârciumă lui Orban și la școala ajutătoare retardatei Turcan ! Acum e perfect, fiecăruia după merit…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Moșul a venit la Asociația „Dincolo de Autism”: peste 11.000 lei s-au strâns în cadrul licitației caritabile de la Alexandria!

Următorul articol

Cristi Barbu de la Suhaia a fost numit secretar general adjunct al Guvernului Orban

Cele mai recente articole de Actualitatea politică