Un director… la Psihiatrie!

în Actualitate/Administratie

Monica Vasilescuspital nebuni

Spitalul de Psihiatrie Poroschia a rămas fără conducător cu mai bine de două luni în urmă, atunci când Dragoş Calotă a ales să demisioneze din funcţie. Urmare a vacantării postului, Consiliul Judeţean Teleorman, instituţia oblăduitoare, organizează concurs pentru ocuparea primului scaun al “spitalului de nebuni”, aşa cum este cunoscută unitatea printre oamenii de rând.

Testarea celor care vor să devină şefi ai instituţiei sanitate se va face în intervalul 28 noiembrie-4 decembrie 2014, la sediul Spitalului de Psihiatrie Poroschia, înscrierea candidaţilor făcându-se până la data de 21 noiembrie. Doritorii scaunului de şef trebuie să îndeplinească mai multe condiţii cumulativ, acestea putând fi consultate pe site-ul www.spitalulporoschia.ro sau la secretariatul unităţii.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*