liberinteleorman.ro

Un consilier local din Roșiorii de Vede și-a însurat fiul cu fast în plină pandemie. S-au trimis 600 de invitații…

Consilierul local PSD, Adrian Mirea, din Roșiorii de Vede, patronul unei afaceri de succes din localitate, n-a ținut cont de pandemie și a organizat, în cinstea fiului său și a noii sale fiice, o nuntă de poveste cu peste 300 de invitați. În acest sens, a fost închiriat un local mare din oraș, care urma să găzduiască pentru mai multe ore consecutive sute de oameni. Sursele noastre spun că organizatorii evenimentului au trimis 600 de invitații. Nu s-au prezentat toți cei care au primit îndemnul, dar nici 300 de oameni adunați laolaltă în plină pandemie nu constituie o problemă mai mică. Cu toate astea, nunta a avut loc, sutele de invitați s-au simțit bine, iar autoritățile spun că nu știu mare lucru despre asta, dar că au auzit de acest eveniment.

Fericitul eveniment a avut loc pe data de 12 iulie la restaurantul roșiorean Salon Prestige. La celebrarea iubirii copiilor de consilier au luat parte și reprezentanți ai partidelor politice, fie că erau la guvernare sau în opoziție, așa cum se practică peste tot. Numai că, nefiind chiar o perioadă normală, gestul consilierului local Adrian Mirea a revoltat oamenii din Roșiorii de Vede.

„Nu e normal ca pentru niște inconștienți să nu mai am curaj să îmi scot copilul prin oraș”, ne-a spus un localnic, care este indignat de faptul că pentru unii nu se aplică regulile nici măcar în pandemie.

Pe rețelele de socializare au apărut filmări din cadrul evenimentului, precum și fotografii în care se vede clar că nu se respectă măsurile de protecție individuală, așa cum prevede legea 55/2020 privind combaterea și prevenirea efectelor pandemiei de COVID-19.

Sursele noastre spun că celor în cauză li s-a pus în vedere de către poliție, ITM și DSP să respecte normele privind distanțarea. Totuși, din punct de vedere juridic, proprietarul localului a declarat la ITM spațiul închis. De unde rezultă că acolo era proprietate privată. Verificări cu privire la aceste aspecte pot fi făcute oricând de către poliție, împreună cu celelalte structuri în domeniu. Cu atât mai mult cu cât în spațiul public au apărut filmări și fotografii care arată felul în care s-a încălcat legea.

Epidemiologul Luminița Dumitrașcu a fost extrem de surprinsă, auzind despre faptul că a avut loc în județ o nuntă cu peste 300 de persoane și ne-a mărturisit că vestea asta nu a ajuns până acum la urechile ei și nici nu a primit vreo cerere de autorizare din partea organizatorilor nunții cu fast.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1896544170482801&id=100003817103779

Advertisement

3 Comments

 1. Ala nu poate sa iasa cu copiii la joaca din cauza nuntii din camp? Dar cand merge in piata sau la carciuma nu mai ia corona? Mai da-va in pula mea si pe voi cu ziarul vostru.
  Daca va luati dupa prosti cu corona pulii… ai auzit pe cineva ca a murit de corona ma? Cunosti personal?
  Mai da va n pula mea de cacati

 2. blb-bâlbâitule, care esti PROST din PROST de PROST,
  PE CE PAMANT TRAIESTI BABUINULE TU SI CEI DIN *CIUMA ROSIE* ?
  CRETINOIZI, ANALFABETI, INSI CU MINTEA REDUSA LA UN NEURON RUGINIT (ROSU) CA TINE, ATI TRIMIS PROSTII LA MOARTE…
  CINE MAI VA VOTEAZA DRCNEILOR ?
  V-ATI INTREBAT, CRIMINALILOR ?????

 3. PSD-eul criminal,nu se opreste din a continua sa sa inlesneasca contaminarea in masa,a populatiei prin orice mijloace! Vor neaparat,a.anarea alegetilir,demiterea Guvernului,revenirea lor la guvernare pentru-a putea duce la impkinire distrugerea complet a Romaniei: economic,politic si teritorial.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Dragnea Junior, daune morale de 25.000 euro

Următorul articol

Vera Mitran: „Tăiem de la firmele-căpușă și dăm la copii! Se poate!”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică