Un consilier local de la Videle a demisionat! Nicodim Cristian: ”Momentan, politica în România înseamnă dezbinare și ură între români”

în Actualitate/Dezvăluiri

Monica Vasilescu

După violențele recentului 10 august din Piața Victoriei, multă lume afectată sau pur și simplu îngrijorată de bătăile din stradă ale protestatarilor decenți așteaptă demisii și asumări de răspundere de la factorii decizionali. O demisie vine din Teleorman, însă nu de la partidul Puterii, așa cum ar fi firesc, ci de la Opoziție. Un consilier local al PNL, de la Videle, a decis să renunțe la funcția de ales local, considerând că, momentan, politica în România înseamnă dezbinare și ură între români!

”Am decis, astăzi, după lungi zile de analiză și în urma incidentelor de la mitingul de săptămâna trecută, din București, unde am văzut români care se luptă între ei pentru binele altora, să îmi dau demisia din funcția de consilier local al Orașului Videle. Am concluzionat că, momentan, politica în România înseamnă dezbinare și ură între români! Am înțeles că masele de oameni sunt manipulate în interesul anumitor persoane! Am intrat în politică cu speranța că numai așa pot sprijini rezolvarea problemelor oamenilor, în special ale celor din micul nostru oraș. Se pare ca m-am înșelat! Voi comunica în cel mai scurt timp decizia mea forurilor partidului pe care îl reprezint și conducerii Primăriei Videle!”, a spus Nicodim Cristian.

Acesta nu demisionează, însă, și din partid, urmând a avea o discuție cu Adrian Carabet (președintele Organizației PNL Videle) și cu echipa sa, pentru a decide împreună dacă va fi simpatizant sau va deține o funcție la nivel local.

 
sa decidem impreuna

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*