liberinteleorman.ro

Un biciclist din Năsturelu, acroșat MORTAL de un șofer beat

28 aprilie 2023

La data de 28 aprilie, a.c., ora 00.36, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, în comuna Năsturelu, județul Teleorman, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasată la fața locului echipa operativă din cadrul Poliției orașului Zimnicea a constatat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Caransebeș, județul Caraș Severin, conducea un autoturism pe DN 5 C, la km 52, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi acroșat un biciclist, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Năsturelu, județul Teleorman.

În urma evenimentului, a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 53 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Medalii strălucitoare pentru kaiaciștii de la Turnu Măgurele la Campionatele Naționale de primăvară kaiac-canoe juniori I

Următorul articol

Documentarul Elisabeta a II-a: Portretul Reginei, la Happy Cinema Alexandria

Cele mai recente articole de Accident