liberinteleorman.ro

Un bebeluș de doar 4 luni luptă pentru a trăi. Împreună putem salva viața lui Nicolas

23 iulie 2021
Advertisement

„Haideți să-l salvăm pe ANGHEL NICOLAS VALENTIN ADRIAN!” este îndemnul mai multor persoane care pun mână de la mână pentru a ajuta un copilaș de numai 4 luni să se facă bine.
 
O familie din Teleorman este îngenunchiată de durere și nu mai are putere să strige după ajutor! Bebelușul lor, în vârstă de numai 4 luni, a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare. Diagnosticul sever primit în urma investigațiilor este LIMFOHISTIOCITOZĂ HEMOFAGOCITARĂ (forma familiară; confirmată genetic) și singura lui șansă de supraviețuire ar putea fi un transplant medular, ca unică formă de tratament curativ, prognosticul rămânând totuși rezervat.
O donație, cât de mică, poate să-i salveze viața! Gândește-te! Un suflet atât de nevinovat luptă curajos pentru viața sa și are nevoie acum, nu mai târziu, de puțin ajutor și din partea noastră. Singuri nu putem să facem miracole dar, dacă ne unim, putem să-i acordăm o șansă la viață, putem fi eroii lui Nicolas Valentin Adrian. Doar împreună putem să facem minuni! Bucuria unei vieți salvate va fi o binecuvântare. Și tu știi asta, știi cât de fragilă e o viață micuță de om, dar cât de mare va fi victoria și ce binecuvântări îți va aduce gestul tău când viața băiețelului va fi salvată.
Tratamentul de care are nevoie este urgent și foarte costisitor, fiind nevoie de o deplasare în afara granițelor țării pentru a încerca să învingă această maladie.
Acum este momentul în care micuțul așteaptă doar un mic ajutor din partea oamenilor simpli și buni. Un ajutor material ce i-ar putea salva viața. Părinții săi știu doar că orice minut pierdut poate însemna pierderea bătăliei cu viața pentru băiețelul lor.
Orice ajutor, cât de mic, este extrem de important! Cei care doriți să contribuiți la salvarea vieții băiețelului de numai patru luni, puteți face donații în conturile:

  • RO60BTRLRONCRT0610312101 cont în lei;
  • RO10BTRLEURCRT0610312101 cont în euro.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Judecător: „Dragnea a avut o inițiativă foarte frumoasă, a realizat o revistă”

Următorul articol

„Iluziile” care se vând la raft sub formă de produse bio – Explicațiile unui fermier din Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate