Un bătrân este căutat de autorități, după ce ar fi căzut într-o baltă din zona Videle

în Actualitate

O altă persoană este căutată acum de autoritățile din Teleorman, după ce se presupune că ar fi căzut în balta Becheru, în timp ce se afla la pescuit. Este deja al doilea caz de acest fel de pe raza județului Teleorman, după ce un tânăr de 26 de ani a murit în râul Câlniștea, pe fondul creșterii nivelului apei.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman, este vorba despre un bătrân în vârstă de aproximativ 60 de ani, ce se afla la pescuit. Balta Becheru se află pe raza orașului Videle și se presupune că omul ar fi deja decedat. La fața locului intervin pompierii militari de la Detașamentul Videle cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, un autocamion și o ambulață SMURD și cei de la Detașamentul Alexandria cu o autospecială de primă intervenție și comandă, un autocamion și două bărci de salvare.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*