Un bărbat din Teleorman a murit electrocutat pe un stâlp de tensiune. Oamenii spun că „așa se obișnuiește, să-ți schimbi singur becul de la poartă”

în Administratie

Un eveniment de-a dreptul înfiorător s-a întâmplat în această după-amiază în Teleorman: un bărbat s-a urcat pe un stâlp de tensiune, fără a fi fost echipat corespunzător, pentru a schimba un bec pe strada lui. Evident, ne întrebăm de ce nu a făcut primăria din localitate acest lucru, dar oamenii spun că așa se obișnuiește la țară, să-ți schimbi singur becul din fața curții. Mai mult, sunt voci care susțin că însuși primarul ar fi aprobat această acțiune, nefiind prima dată când asta se întâmplă. Bărbatul a murit, după ce zeci de minute medicii au încercat să-l resusciteze. Avea 35 de ani și a lăsat în urmă trei copii.

Sursă foto: ISU Teleorman

Potrivit ISU Teleorman, la fața locului, medicii au mai ajutat două persoane, care suferiseră un atac de panică. Bărbatul care a decedat era încasator la o companie de cablu și oamenii din Rădoiești spun că mai schimba becuri pe stradă, la rugămintea primăriei din comună.

Potrivit unei vecine, bărbatul s-a urcat pe stâlp la cererea primarului, care i-ar fi solicitat să facă asta cu toate becurile nefuncționale din localitate: „Băiatul electrocutat a fost rugat de primărie sa schimbe becurile în toată localitatea. Nu se afla la el pe stradă, astăzi a schimbat aproape în toată localitatea becurile. Domnul viceprimar era cu el când s-a întâmplat tragedia.”

Până la această oră, nu am reușit să contactăm primăria din localitate pentru explicații pe marginea acestui subiect. Dar poliția a preluat cazul pentru cercetări amănunțite.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

4 Comments

  1. Sunt o persoană care a locuit in comuna Radoiesti timp de zece ani.
    Și de cand am venit acolo si pana am plecat nu sa schimbat nimic. Sunt numai hotii in acea Primarie,cand sunt alegerile se platesc oameni ca sa il voteze. Sunt foarte multi oameni care iau ajutor social si sunt buni de munca.In acea comuna bani se baga in buzunare, nu se fac drumuri, nimic. Sunt aproximativ trei ani de cand minte ca se baga apa si canalizare. Este o comuna plina de gunoaie, infecta. Din cauza Domnului primar Cioaca Ion, a murit acest baiat nevinovat,ca sa bage bani in buzunar, la chemat pe acest baiat care lucra la o firma de cablu, nicidecum nu era electrician. Acolo este o comuna in care autoritatile nu face nimic, domnul primar nu face nimic pentru comuna, ci doar baga bani in buzunar.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*