liberinteleorman.ro

Un asistent de la Spitalul Floreasca, REȚINUT pentru furt de măști și dezinfectant. El a fost găsit în Teleorman

3 aprilie 2020

Un asistent de la Spitalul Floreasca a fost dus la audieri vineri, fiind cercetat pentru furt. El ar fi furat aproximativ 2.000 de măști și recipiente cu dezinfectant de la Spitalul Floreasca. Bărbatul a fost depistat în județul Teleorman, localitatea Mavrodin, acolo unde locuiesc părinții săi. Potrivit unor surse, acesta era în concediu medical pe motiv de răceală…

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că in data de 29 03 2020, in afara orelor de program s-ar fi prezentat la locul de muncă, unde ar fi pătruns in depozitul și ulterior in magazia unității sanitare unde are locul de muncă, și de unde ar fi sustras 2000 de măști și recipiente de dezinfectant, pe care ulterior le-a vândut unor persoane fizice. Au fost identificate și restituite de către suspect un număr de 550 măști de protecție”, a transmis Poliția Capitalei.

Asistentul a fost dus și predat la Secția 1 de Poliție din București de către șeful de post din comuna Mavrodin, Adrian Oană.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

UPDATE: Asistentul a fost plasat sub cotrol judiciar.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

 1. in astfel de vremuri ies in fata nimicurile, jegurile, viermii, lepadaturile,
  care din pacate isi spun „semenii nostri”…
  condamnati cu fermitate,
  pedepse maxime !

  tot în astfel de vremuri se vad si OAMENII PE CARE POTI CONTA.
  CINSTE LOR !

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Povestea unei asistente din Teleorman dată afară în plină pandemie: ”Mă doare cumplit, mă doare sufletul că în timpurile astea nu mai am loc de muncă”

Următorul articol

Teleormanul are un aparat de testare coronavirus – Real Time PCR

Cele mai recente articole de Actualitate