liberinteleorman.ro

Un adolescent de 16 ani s-a înecat în Vedea

21 iulie 2017
Advertisement

Un minor, de 16 ani, s-a înecat în râul Vedea, în dreptul comunei Plosca. Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, maior Gelu Dragomir, a intervenit Detașamentul Alexandria cu 1ASAS, 1 Descarcerare, 1 ACI+Barcă, 9 subofițeri, 1 SAJ. Băiatul a fost scos la suprafață în mai puțin de cinci minute de la sosirea echipajelor, a fost preluat de SAJ, i s-au efectuat manevrele de resuscitare, dar fără succes. Împrejurările producerii acestui eveniment urmează a fi stabilite de către poliție, care a preluat cazul.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

CAMPANIE DE VACCINARE ANTIRUJEOLICA

Următorul articol

Leon Dănăilă: “Când am operații grele, sunt steril pe mâini și nu îmi pot face cruce cu mâna dreaptă, îmi fac cruce cu limba…”

Cele mai recente articole de Actualitate