liberinteleorman.ro

Ucigașii de pomi acționează în zona Peco din Alexandria!

14 mai 2019

După cum știm deja, în opinia consternantă a primarului de la Alexandria, ”iarba nu contribuie la oxigenare în zonele urbane”, astfel încât, masacarea pomilor din cartiere continuă. Pentru motive absolut ilogice, mulți pomi au fost tăiați, iar zonele verzi au fost înlocuite cu beton. Ieri, după o plimbare electorală în zona Peco, Victor Drăgușin a luat decizia de a mai tăia niște copaci falnici care nu probau niciun pericol public, fiind crescuți pe lângă bloc, nu în vreo parcare sau în zone unde ar putea genera riscul să li se rupă crengile și să producă avarii sau victime. Cu noaptea-n cap, la ora 07.00, o echipă a ADP Alexandria a intrat în acțiune, în zona blocurilor ANL, și a ciopârțit părți consistente din copaci, pe unii chiar de tot. Au fost oameni foarte revoltați de acțiunea primăriei, neînțelegând ce ”minte luminată” nu iubește natura… ”Aseară a fost domnul primar aici și, nu știu prin ce minune, probabil că au lucrat noaptea, au decis să taie pomii. La prima oră erau aici oamenii de la primărie, eu nu cred că au autorizație așa de repede, probabil că o fac după… Am doi copii care iubesc natura și nu voiau să plece la școală când au văzut ce se întâmplă, m-au întrebat: mami, dacă ne punem în fața pomilor, ne taie și pe noi? Nu știu pe cine au deranjat pomii aceia, că nu prezentau niciun pericol. Nu o să mai putem sta în casă de soare, avem asfalt și atât. Noi am udat pomii ăștia în fiecare zi, să se prindă. Acum nu mai sunt…”, ne-a spus o doamnă deranjată de intervenția celor de la primărie.

La fața locului era un reprezentant al ADP Alexandria, care ne-a spus că pomii tăiați prezentau pericol pentru structura blocului. Cât despre supărarea unor oameni, acesta a spus că e acolo de dimineață și nu a văzut niciun revoltat. Apoi a continuat să stea în mașină (că afară ploua) și să-i urmărească pe lucrătorii ADP cum taie tot ce e verde… că așa fac creierele neoxigenate.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cadrele medicale de la Ambulanța Teleorman protestează din cauza revocării din funcție a managerului Cristi Popescu

Următorul articol

GALERIE FOTO Cum arată locul de la marginea Alexandriei unde se montează containere pentru oameni?

Cele mai recente articole de Politica altfel