Tupeu înfiorător sau gafă de neiertat? PSD Teleorman i-a făcut pe Cuza și Kogălniceanu membri de partid

în Actualitatea politică

16244353_1384352514960539_1389759331_nCarmen Dumitrescu

Noi nu știm cine mai administrează pagina de Facebook a PSD Teleorman, dar în mod cert ne-am obișnuit cu stângăciile „specialiștilor” în imagine ai partidului roșu. De aceea, poate, nici n-am mai reacționat la zecile de postări nedigerabile, considerând că acela e nivelul comunicării online a celui mai mare partid din Teleorman și că e inutil să ne facem dușmani dintre cei pe care nu voiam decât să-i îndreptăm. Dar să schimbi imaginea de copertă a paginii partidului cu o fotografie în care Cuza și Kogălniceanu ne transmit subliminal mesajul pesedist „Îndrăznește să crezi!” e înfiorător! Și așa ne amintim că nu mai târziu de dimineața acestei zile, Victor Drăgușin îndemna, printr-un discurs bine pus la punct, la unitate și la respect pentru marii oameni ai trecutului, cărora le suntem datori cu decența, în timp ce administratorul paginii partidului coboară în derizoriu lideri politici reali, precum Cuza și Kogălniceanu, asociindu-i cu sloganul și însemnele partidului roșu. Cum s-a putut întâmpla o asemenea gafă? De ce n-ați venit mai bine cu sloganul electoral pe tricolor la evenimentul organizat în fața statuii lui Cuza? Hai să recunoaștem public că noi atât putem!

Vorbiți de respect pentru valori și terfeliți trecutul unei țări mari, la nivelul căreia nu vă ridicați. Sau, dacă poziția partidului e diferită de aceea a administratorul de pagină a partidului, așteptăm o excludere din partid! Că așa ar fi normal să fie penalizat un blasfemiator. Noi știm că Dragnea visa să fie Cuza, numai că, până una alta, Cuza nu e Dragnea! Și nici Kogălniceanu membru PSD! E clar?

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*