liberinteleorman.ro

IDEO IDEIS așteaptă trupele de teatru tânăr

25 aprilie 2016
Advertisement

ideoIDEO IDEIS deschide preselecția pentru secțiunea non-competitivă „Spectacole de Teatru Tânăr” din cadrul celei de-a XI-a ediții a Festivalului, care va avea loc anul acesta între 8 și 14 august, la Alexandria.  

Orice trupă de liceeni din țară se poate înscrie pentru a juca pe scena IDEO IDEIS în fața unui public de peste 400 de spectatori, printre care se regăsesc și câțiva dintre cei mai cunoscuți oameni de teatru și de film din țară. Începând cu această ediție, fiecărei trupe participante i se va aloca un mentor – un profesionist din lumea teatrului – care o va ghida și va oferi feedback, întregind astfel conceptul de mentorat propus de IDEO IDEIS. Printre mentorii de anul acesta se numără Dorina Chiriac, Marius Manole, Medeea Marinescu, Cătălin Ștefănescu, Andi Vasluianu și Vlad Zamfirescu. Prezența la festival presupune pentru liceeni un program zilnic de workshopuri de dezvoltare personală prin mijloace alternative: actorie, dans, scriere creativă, muzică, film, fotografie, cât și posibilitatea de a vedea spectacole de teatru profesionist și de a participa la toate activitățile care se vor desfășura la Alexandria pe perioada IDEO IDEIS. Trupele se pot înscrie în perioada 12 aprilie – 27 mai pe www.ideoideis.ro/inscriere.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Teatrul tanar, un PRIMAR TANAR pentru Rosiori de Vede!!! Meaga STIRE!!!!In Rosiorii de Vede, intra in lupta electorala, Marin TOMUTA, tanar si super destept, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri locali, carierea universitara,relatii internationale si mondiale. Marin TOMUTA, stie si poate sa scoata targul din foame!!!!!!!!URA!!!!URA!!!!URA!!!!!Traiasca MARIN TOMUTA PRIMAR!!!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Scriitoarea Ela Nicolau și-a trăit viața la Iași, dar și-a scris durerea în Teleorman – “Omul se adaptează. Trăiește oriunde, dar asta nu înseamnă că el nu simte o frustrare… Scrisul m-a ținut totuși pe linia de plutire…”

Următorul articol

Drumul crucii – un spectacol de stradă impresionant, care a redat, la Alexandria, opririle pe care le-a făcut Iisus până la crucificare

Cele mai recente articole de Actualitate