IDEO IDEIS așteaptă trupele de teatru tânăr

în Actualitate/Cultură

ideoIDEO IDEIS deschide preselecția pentru secțiunea non-competitivă „Spectacole de Teatru Tânăr” din cadrul celei de-a XI-a ediții a Festivalului, care va avea loc anul acesta între 8 și 14 august, la Alexandria.  

Orice trupă de liceeni din țară se poate înscrie pentru a juca pe scena IDEO IDEIS în fața unui public de peste 400 de spectatori, printre care se regăsesc și câțiva dintre cei mai cunoscuți oameni de teatru și de film din țară. Începând cu această ediție, fiecărei trupe participante i se va aloca un mentor – un profesionist din lumea teatrului – care o va ghida și va oferi feedback, întregind astfel conceptul de mentorat propus de IDEO IDEIS. Printre mentorii de anul acesta se numără Dorina Chiriac, Marius Manole, Medeea Marinescu, Cătălin Ștefănescu, Andi Vasluianu și Vlad Zamfirescu. Prezența la festival presupune pentru liceeni un program zilnic de workshopuri de dezvoltare personală prin mijloace alternative: actorie, dans, scriere creativă, muzică, film, fotografie, cât și posibilitatea de a vedea spectacole de teatru profesionist și de a participa la toate activitățile care se vor desfășura la Alexandria pe perioada IDEO IDEIS. Trupele se pot înscrie în perioada 12 aprilie – 27 mai pe www.ideoideis.ro/inscriere.

1 Comment

  1. Teatrul tanar, un PRIMAR TANAR pentru Rosiori de Vede!!! Meaga STIRE!!!!In Rosiorii de Vede, intra in lupta electorala, Marin TOMUTA, tanar si super destept, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri locali, carierea universitara,relatii internationale si mondiale. Marin TOMUTA, stie si poate sa scoata targul din foame!!!!!!!!URA!!!!URA!!!!URA!!!!!Traiasca MARIN TOMUTA PRIMAR!!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*