Trupa Pact invită Alexandria la concert!

în Cultură

pactCarmen Dumitrescu

În Alexandria nu se întâmplă prea multe evenimente notabile, din punct de vedere artistic, iar cele care se întâmplă nu atrag foarte mulți amatori. Totuși, sunt unii care mai încearcă să transforme Alexandria într-un teren propice activităților culturale și fac eforturi pentru a aduce pe aceste meleaguri nume sonore ale muzicii și culturii, în speranța că vor reuși să deschidă apetitul alexăndrenilor pentru frumos. De data aceasta, tentativa se va petrece la Restaurantul PaPaCip din Alexandria, unde s-a pus la cale un mare concert al trupei Pact. În deschidere vor cânta interpretul Nicușor Lina și trupa Șpoc.

Evenimentul va avea loc pe 7 iulie, începând cu ora 19.30. Prețul biletului se ridică la doar 65 de lei, cu precizarea că de 20 de lei participanții vor putea consuma produse din meniul pus la dispoziție de restaurant. Locurile sunt limitate, așa că cine mai dorește să asculte muzică de calitate și să se bucure de o seară de excepție în compania iubitorilor de cultură și frumos din Alexandria trebuie să se grăbească și să rezerve un loc la numărul de telefon: 0722459257.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*