Trupa de teatru ”Scenik” joacă, în premieră, piesa „RĂMÂN CU TINE”

în Cultură

Monica Vasilescu

scenik

Trupa de teatru ”Scenik” a Centrului de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale Teleorman, alcătuită din elevi formaţi la Şcoala de Arte Alexandria, invită iubitorii genului la teatru.

Premiera piesei de teatru „RĂMÂN CU TINE” de Dan Tărchilă, regizată de Nicolae Doboş, va avea loc joi, începând cu ora 18.00, la Primăria Alexandria. Intrarea este liberă. Din distribuție fac parte actorii în devenire: Isabell Iancu, Diana Videa, Ana-Maria Mocanu și Andrei Mihai.

Tinerii de la trupa de teatru Scenik nu se află la prima reprezentație de acest gen, ei au mai putut fi văzuți în piesa într-un act – ,,Serpentina”, care ilustrează concepţia artistică a lui Paul Everac, și în ’’Salopeta’’, de I.D.Sârbu.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*