Trupa Arhaic va sărbători șase ani de existență într-un concert aniversar extraordinar

în Cultură

Monica Vasilescu

Trupa Arhaic împlinește șase ani. De ziua ei, formația orânduiește un concert de zile mari, în care muzica folk, proza și poezia vor fi principalele călăuzitoare. Nicolae Doboș, Alex Antonescu și noul intrat în trupă – Nicușor Lină, alături de invitații lor, își vor serba ziua într-o serată plină de simțire românească în locația în care s-au creat prietenii culturale și legături de suflet închegate, la Berărie.

Îndrăgita trupă Arhaic ne va oferi, din nou, prilejul de a-i asculta muzica, de data aceasta într-un cadru special, prilejuit aniversării a șase ani de existență. La concertul care va marca evoluția în timp a trupei, fanii Arhaic vor avea parte de cele mai cunoscute cântece, adunate în acești ani de activitate, dar și de unele care se vor afla pe noile albume.

Arhaicii își serbează ziua la Berăria lui Nae din Alexandria, vineri, 10 noiembrie, începând cu ora 18.00, în compania unor invitați de onoare. Scena va aparține scriitorilor și poeților Carmen Dumitrescu, Ela Nicolau, Domnița Neaga, Mihai Traistă și folkistei Mihaela Stoica. Totodată, evenimentul va cuprinde un recital de muzică la pian susținut de Bianca Voinea și un recital poetic al actorului Mircea Domnaru.

Organizatorii spun că spectacolul aniversar este organizat pentru prieteni și promit că pe scenă va fi un adevărat regal artistic. Și noi știm că își vor înfăptui promisiunea, cunoscându-i pe Nicușor Lină, pe Alex Antonescu și pe Nicolae Doboș, fondatorul trupei Arhaic, artiști care și-au făcut o preocupare din a înnobila spiritul uman prin farmecul cântecului durut.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*