Trupa Arhaic și prietenii ”Colindăm, colindă”

în Cultură

Monica Vasilescu

Trupa Arhaic invită toți iubitorii muzicii de sezon, vineri, 22 decembrie 2017, ora 19.00, la concertul de muzică şi poezie ”Colindăm, colindă”, ce va avea loc la Berăria lui Nae din Alexandria. Alături de arhaici, în recital de poezie se va afla actorul Mircea Domnaru, iar la pian vor interpreta Bianca Voinea și Eduard Chircu.  

Evenimentul este inițiat de Nicolae Doboș și se încadrează în seria acțiunilor menite să aducă plus valoare activităților culturale din Teleorman. Intrarea la concertul de colinde se va face pe bază de carte, adică, la intrare se va găsi un stand cu cărți editate de editura Singur, iar participanții își vor alege o carte și vor plăti suma pe care o consideră contravaloarea cărții. Un câștig dublu – carte și concert!, consideră Nicolae Doboș, care, alături de Alex Antonescu și Nicușor Lina, îi așteaptă la concert pe toți aceia care simt și trăiesc românește.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*