liberinteleorman.ro

Trupa Arhaic și Nicușor Lină au cântat în memoria lui Vali Sterian la Berăria H

23 septembrie 2017

Carmen Dumitrescu

În fiecare an, pe data de 21 septembrie, ziua de naștere a lui Vali Sterian, cei care l-au iubit și l-au apreciat organizează un concert comemorativ, în cadrul căruia sunt invitați artiști importanți din întreaga țară. Anul acesta, la concertul care a avut loc în Berăria H din parcul Herăstrău au fost invitați și cei de la Trupa Arhaic, care au surprins printr-o nouă componență. Căci, de data aceasta, alături de Nicolae Doboș și de Alex Antonescu a stat interpretul folk teleormănean, Nicușor Lină. Potrivit lui Nicolae Doboș, este vorba despre o colaborare artistică, ce se vrea a fi de durată, chitara și vocea lui Nicușor fiind ingrediente importante în noua rețetă de succes a trupei. Și se pare că această colaborare e una de succes, noua formulă debutând în cadrul unui concert de anvergură națională.

În seara de 21 septembrie, pe scena Berăriei H au urcat Trupa Arhaic, Eugen Avram, Alin Dincă (Trooper), Cristi Dumitraşcu, Ana-Maria Dumitru, Dana Florian, Kethy, Cristi Hrubaru, New Levites, Dan Manciulea, Ştefan Mardale, Ovidiu Mihăilescu, Romeo Mocanu, Nicu Nicuşor, Nichi Oagăn, Tatiana & Marius Ojog, Micul Paris, Evandro Rosetti, Doru Stănculescu, Horia Stoicanu, Nicu Zotta şi Luca Z’band (Compania de Sunet). Fiecare moment a fost emoționant, însă, atunci când Cristi Hrubaru a urcat pe scenă în cârje, interpretând piesa „Vino, Doamne” la unison cu sute de oameni,  spiritul Revoluției s-a trezit în sufletele celor care și-au dorit să îl celebreze pe Vali Sterian.

Momentul Trupei Arhaic a fost unul foarte apreciat de public, „Iancu Jianu” și „Pasărea care mă strigă” fiind piese foarte aplaudate, emoția fiind construită încă de la început de Nicușor Lină, care a interpretat melodia lui Vali Sterian „Te port în gând”, amintindu-le tuturor de faptul că spiritele mari nu mor niciodată.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Sevi Iriș a intrat în trupa Random și a primit patru de ”DA” la X Factor

Următorul articol

Cel care l-au iubit și l-au apreciat pe profesorul Constantin Țînțariu își vor putea lua rămas bun de la el marți, la biserica „Petru și Pavel” din Alexandria

Cele mai recente articole de Cultură