liberinteleorman.ro

Trupa Arhaic şi Nae Lina ne invită la “Seara Menestrelilor”

2 august 2015
Advertisement

searaCarmen Dumitrescu

Serile culturale organizate în berăria The 70’s a cântăreţului Nae Lina au devenit, în scurt timp, o alternativă viabilă de petrecere a serilor de vineri, Trupa Arhaic reuşind să aducă împreună, într-un timp relativ scurt, un grup de oameni dornici să asculte o altfel de muzică, o muzică de o calitate excepţională.

În plus, Alexandria n-a fost niciodată un oraş cu o cultură înfloritoare, astfel că ideea organizării bilunare a unor seri ale trubadurilor şi menestrelilor a fost primită cu multă căldură şi interes de către publicul alexăndrean. Pe fondul acestui succes al evenimentului, Nicolae Doboş, solistul Trupei Arhaic, a făcut eforturi pentru că următorul eveniment, cel ce va avea lor pe data de 7 august în berărie, cu începere de la ora 20.00, să fie unul cu totul şi cu totul aparte. Şi, pentru că ne-a promis o supriză în cursul celui mai recent dintre concerte, Nicolae Doboş a pregătit pentru publicul său un eveniment special, sub denumirea generică de “Seara Menestrelilor”. De aceea, alături de Trupa Arhaic, care ne va încânta, ca de fiecare dată, cu piese originale, de o sensibilitate aparte, se va afla folkista Ana Maria Dumitru, dar şi scriitorul şi jurnalistul de origine ucraineană, Mihai Haifa Traista.

Rezervările se fac, ca de obicei, telefonic, la numărul  0768334501, astfel că toţi cei care îşi doresc să ia parte la un eveniment unic în Alexandria îşi pot face loc în programul lor pentru o seară de vineri cu totul şi cu totul culturală.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Alexandria se însuflețește prin artă, întrucât … Ideo Ideis

Următorul articol

”Cum am învățat să conduc”, la Alexandria

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Advertisement Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și

Ziua Universală a Iei

Advertisement Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00,