Trupa Arhaic şi Nae Lina ne invită la “Seara Menestrelilor”

în Cultură

searaCarmen Dumitrescu

Serile culturale organizate în berăria The 70’s a cântăreţului Nae Lina au devenit, în scurt timp, o alternativă viabilă de petrecere a serilor de vineri, Trupa Arhaic reuşind să aducă împreună, într-un timp relativ scurt, un grup de oameni dornici să asculte o altfel de muzică, o muzică de o calitate excepţională.

În plus, Alexandria n-a fost niciodată un oraş cu o cultură înfloritoare, astfel că ideea organizării bilunare a unor seri ale trubadurilor şi menestrelilor a fost primită cu multă căldură şi interes de către publicul alexăndrean. Pe fondul acestui succes al evenimentului, Nicolae Doboş, solistul Trupei Arhaic, a făcut eforturi pentru că următorul eveniment, cel ce va avea lor pe data de 7 august în berărie, cu începere de la ora 20.00, să fie unul cu totul şi cu totul aparte. Şi, pentru că ne-a promis o supriză în cursul celui mai recent dintre concerte, Nicolae Doboş a pregătit pentru publicul său un eveniment special, sub denumirea generică de “Seara Menestrelilor”. De aceea, alături de Trupa Arhaic, care ne va încânta, ca de fiecare dată, cu piese originale, de o sensibilitate aparte, se va afla folkista Ana Maria Dumitru, dar şi scriitorul şi jurnalistul de origine ucraineană, Mihai Haifa Traista.

Rezervările se fac, ca de obicei, telefonic, la numărul  0768334501, astfel că toţi cei care îşi doresc să ia parte la un eveniment unic în Alexandria îşi pot face loc în programul lor pentru o seară de vineri cu totul şi cu totul culturală.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*