liberinteleorman.ro

Trupa Arhaic își convoacă prietenii la Elegiile Iubirii

22 noiembrie 2016

15078692_889449337856998_4956385322249849674_nCarmen Dumitrescu

Pe 25 noiembrie, iubitorii de poezie și muzică bună au prilejul să se întâlnească la Restaurantul Unicom din Alexandria, pentru a se bucura de o nouă seară deosebită, marca Arhaic. Începând cu ora 19.00, Trupa Arhaic intenționează să le ofere alexăndrenilor, și nu numai, niște momente muzicale și poetice de neuitat, în cadrul unui alt eveniment cultural, pe care l-au botezat Elegiile Iubirii. Alături de momentele muzicale ale Trupei Arhaic, pe care fanii trupei deja le cunosc și le apreciază, publicul va avea parte și de surprizele muzicale aduse de folkista Ana Maria Dumitru și Traian Chiricuță. Și pentru ca regalul artistic să fie complet, seara prevede și o serie de clipe poetice pregătite de actorul Mircea Domnaru, poeta Georgeta Datcu, de actrița Isabell Iancu și Cătălin Codru.

Sunt așteptați toți cei care iubesc muzica și cuvântul, mai ales că în Alexandria sunt rare ocaziile în care cultura este pusă pe primul plan, iar oamenii chiar au prilejul de a se vindeca prin artă.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Câți ca voi?

Următorul articol

Invitație la film: Tatăl meu, bancherul

Cele mai recente articole de Cultură

Miniexpoziția „Județul Teleorman pe hărți istorice”, la muzeu

Muzeul Județean Teleorman, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, deschide marți, 14 mai 2024, ora 11.00, miniexpoziția„Județul Teleorman pe hărți istorice”.       Organizată cu ocazia „Zilei Județului Teleorman”,miniexpoziția prezintă reproduceri ale