Trupa Arhaic invită iubitorii de Cântec și Cuvânt la Revelionul Artiștilor

în Cultură

Carmen Dumitrescu

Nicolae Doboș, fondatorul Trupei Arhaic, este un luptător furibund pentru cultură în Teleorman. În mod deloc surprinzător, el nu este teleormănean. Iubind, însă, aceste locuri, el a făcut în ultimii ani eforturi importante pentru promovarea valorilor județului adoptiv, reușind să coaguleze festivaluri, evenimente de impact public și, mai ales, reușind să scoată la lumină talente locale, alăturându-le celor naționale.

Și pentru că niciun prilej nu e nepotrivit pentru artă, fondatorul Trupei Arhaic a venit cu o idee nouă pentru Teleorman. Este vorba despre organizarea unui Revelion al Artiștilor, la care sunt așteptați pentru a petrece o noapte frumoasă atât scriitorii, poeții, actorii și interpreții locali și naționali, cât și cei care le apreciază munca.

Ca atare, vorbim despre o noapte specială, presărată cu momente muzicale, poetice și interpretative aparte, la care pot participa și cei care iubesc cultura. Revelionul Artiștilor va avea loc pe data de 26 ianuarie, începând cu ora 19.00, în Berăria lui Nae, situată în Alexandria, pe strada Gheorghe Doja, nr.48. Cei care doresc să participe trebuie să-și anunțe intenția, pentru a primi o invitație ce le va asigura accesul la eveniment, la numărul de telefon 0768334501.

Vor fi prezenți, pentru a se bucura de susținerea publicului și colegilor întru Cuvânt și Cântec următorii: folkiștii Eugen Avram, Mihaela Stoica, Ana Maria Dumitru și Trupa Arhaic, poeții Domnița Neaga, Vali Orțan, Georgeta Datcu, Cristina Firoiu și Cătălin Codru, scriitorii Mihai Traistă, Ela Nicolau și subsemnata și actorii Cătălin Vilae și Mircea Domnaru.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*