liberinteleorman.ro

Trupa Arhaic, în recital la Gaudeamus

29 noiembrie 2014

Monica Vasilescu

arhaic (2)

La târgul de carte Gaudeamus, s-au întâlnit cartea, muzica şi sufletele. Dintr-un asemenea decor nu putea lipsi Trupa Arhaic, condusă de Nicolae Doboş, omul care consideră că folkul este un fel de a vorbi pe limba sufletului românesc. 

Invitaţi de Editura SINGUR, ocazie cu care a avut loc şi lansarea romanului “Prin glodul destinului”, semnat de Ela Nicolau, arhaicii au încântat publicul cu piese deja cunoscute, dar şi cu unele cântece imprimate pe noul album de muzică instrumentală inspirat de romanul mai sus amintit.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Nepotul lui Marin Preda a murit înaintea aniversării bibliotecii care poartă numele marelui scriitor

Următorul articol

”Cei care învățau nu prea își găseau locuri de muncă, dacă nu aveau un tată cunoscut în ale politicii, o sumă mare de bani sau prieteni între profesorii de la alte catedre” – interviu cu dr. Marian Augustin Burtea –

Cele mai recente articole de Actualitate