liberinteleorman.ro

Trupa Arhaic a sărbătorit 13 ani de existență într-un spectacol memorabil la Lloyd’s Pub din București

11 noiembrie 2023
Advertisement

Într-o seară plină de magie și emoție, trupa Arhaic a sărbătorit împlinirea a 13 ani de existență printr-un concert aniversar de excepție desfășurat pe scena Lloyd’s Pub din București. Acest proiect muzical unic în România, condus cu măiestrie de Nicolae Doboș, continuă să ofere publicului o experiență muzicală deosebită, păstrând esența și valoarea muzicii și a versurilor autentice.

Cei trei artiști ai trupei: Nicolae Doboș, Grigore Ureche și Liviu Leoveanu au invitat prietenii și fanii într-o călătorie sonoră cu adevărat specială. În cadrul concertului aniversar, au demonstrat încă o dată abilitatea lor de a crea ritmuri originale, captivante și pline de autenticitate.

Concertul aniversar a fost o ocazie de a sărbători nu doar cei 13 ani de existență, ci și talentul incontestabil al trupei de a aduce în prim-plan melodicitatea, profunzimea și atenția deosebită acordată cuvintelor în creațiile lor. Publicul prezent a fost martor la o interpretare impresionantă a unui repertoriu marcat de pasiune și autenticitate.

Trupa Arhaic a format o comunitate a oamenilor frumoși care produc valoare prin muzică autentică și originală. Astfel, pe scenă, alături de membrii trupei, au urcat invitați speciali care au adus un plus de valoare evenimentului. Folk-iștii Ana-Maria Dumitru, Mihaela Stoica, Monica Cojocaru, Antonio Nyerjak și poetul Cătălin Codru au oferit un regal de muzică și au completat atmosfera încărcată de emoție.

Evenimentul de la Lloyd’s Pub a fost nu doar o aniversare a trecerii a 13 ani de la înființarea trupei Arhaic, ci și un omagiu adus muzicii și valorilor culturale autentice. Cu fiecare notă, trupa a demonstrat că este dispusă să continue să împărtășească publicului comorile sale muzicale și să inspire audiența cu pasiune și devotament.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un bărbat beat a căzut în fața trenului. Vagoanele au trecut peste el, dar doar l-au zgâriat

Următorul articol

A murit fostul comandant al Jandarmeriei Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate