Triumf maxim la fotbal-tenis! Florina Chiar vine acasă cu cinci medalii de aur

în Sport

Monica Vasilescu

După ce a organizat Campionatul mondial de Culturism, țara noastră a fost gazdă a Campionatului European de Fotbal Tenis, ediția 2017, care a debutat pe 15 noiembrie, în Sala Polivalentă din Complexul Olimpic Izvorani, România.

Pe lângă echipa națională, la eveniment au participat încă 15 țări, care s-au întrecut la toate cele 5 categorii (seniori, senioare, juniori masculin, U21, seniori mixt). Încă din prima zi, competiția a înregistrat victorii în care senioarele și juniorii echipei României au reușit să ajungă în finalele pentru medaliile de aur, iar a doua zi a Campionatului European de Fotbal-Tenis 2017 s-a terminat cu titlul european pentru țara noastră.

Printre învingătoare s-au numărat și cele două teleormănence ”de aur”, medaliate în nenumărate rânduri: Florina Chiar și Paula Paraschiv, care fac parte din lotul României. Pe lângă acest trofeu, Flori a fost prima și la alte categorii, însumând, la final, cinci medalii de aur, o performanță impresionantă pentru jucătoarea noastră. Florina Chiar este sportivă de performanţă, a studiat la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti. Este multiplă campioană mondială la fotbal-tenis, a fost declarată cea mai bună sportivă din Teleorman în 2010 şi, pe lângă titlurile internaţionale, acum și-a trecut în palmares cinci medalii de aur europene.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*