liberinteleorman.ro

Triumf maxim la fotbal-tenis! Florina Chiar vine acasă cu cinci medalii de aur

19 noiembrie 2017

Monica Vasilescu

După ce a organizat Campionatul mondial de Culturism, țara noastră a fost gazdă a Campionatului European de Fotbal Tenis, ediția 2017, care a debutat pe 15 noiembrie, în Sala Polivalentă din Complexul Olimpic Izvorani, România.

Pe lângă echipa națională, la eveniment au participat încă 15 țări, care s-au întrecut la toate cele 5 categorii (seniori, senioare, juniori masculin, U21, seniori mixt). Încă din prima zi, competiția a înregistrat victorii în care senioarele și juniorii echipei României au reușit să ajungă în finalele pentru medaliile de aur, iar a doua zi a Campionatului European de Fotbal-Tenis 2017 s-a terminat cu titlul european pentru țara noastră.

Printre învingătoare s-au numărat și cele două teleormănence ”de aur”, medaliate în nenumărate rânduri: Florina Chiar și Paula Paraschiv, care fac parte din lotul României. Pe lângă acest trofeu, Flori a fost prima și la alte categorii, însumând, la final, cinci medalii de aur, o performanță impresionantă pentru jucătoarea noastră. Florina Chiar este sportivă de performanţă, a studiat la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti. Este multiplă campioană mondială la fotbal-tenis, a fost declarată cea mai bună sportivă din Teleorman în 2010 şi, pe lângă titlurile internaţionale, acum și-a trecut în palmares cinci medalii de aur europene.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Din cenușa fricii teleormănene se ridică o generație liberă…

Următorul articol

Universitatea Alexandria, învinsă în ultima etapă a turului!

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.