liberinteleorman.ro

Trei școli din Teleorman, dotate cu echipamente IT printr-un proiect educațional și de mediu

21 mai 2024

Asociația Ateliere Fără Frontiere a anunțat public lista laureaților în cadrul primului apel al ediției Dăm click pe România din anul 2024. 

Ediția Dăm Click pe România 2024 va avea două apeluri de proiecte, iar la finalul ediției 4000 de calculatoare recondiționate vor ajunge la un total de 290 de unități școlare și alte organizații educaționale care activează în comunități defavorizate.  

„În urma demarării primului apel derulat în perioada 15 Aprilie-12 Mai 2024 vom dona peste 2000 de calculatoare. Am anunțat câștigătorii instituțiilor din fiecare județ, iar anul acesta în județul Teleorman 65 de calculatoare vor ajunge în următoarele instituții: 

Gradinita cu Program Prelungit ” Ion Creanga” Alexandria

Școala Gimnazială Crevenicu

Colegiul Național ”Anastasescu”

Scoala Gimnazială Talpa

Dăm click pe România este un proiect educațional și de mediu început în 2008 prin care am reușit să donăm calculatoare recondiționate în atelierul educlick în 10% dintre școlile și instituțiile educaționale din țară din medii defavorizate, cu precădere rurale, care nu beneficiază de astfel de echipamente”, au spus reprezentanții Asociației Ateliere Fără Frontiere.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Casa de Cultură din Alexandria rămâne în paragină: Explicațiile CNI – FOTO

Următorul articol

Drăgușin, în campanie electorală pe șantierul stadionului în ruină

Cele mai recente articole de Actual